معرفی وبلاگ
دسته
لینک دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 340737
تعداد نوشته ها : 574
تعداد نظرات : 38
reza
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

بنظرشما بهترین اسم بلوتوث چیه؟

دسته ها : موبایل - اس ام اس
1388/6/2 16:14

دوستان بنظر شما بهترین اسم بلوتوث چیه ؟

 میخوام بهترین اسمو برای بلوتوث گوشیم انتخاب کنم.

 نظر یادت نره

دسته ها : موبایل
1387/11/2 16:28

دانسته هایی از mms


کد خبر: ۳۱۴۹۷تاریخ انتشار: ۱۳:۳۴ - ۱۴ دی ۱۳۸۷تعداد بازدید: ۴۹۳۸
MMS یک سرویس ذخیره سازی و ارسال چندرسانه ای بین دو مشترک است که همان عملی را انجام می دهد که هر SMS برای پیام ها انجام می دهد و در واقع MMS می تواند سرویس هایی نظیر متن ، عکس ، صوتی ، ویدئویی و یا ترکیبی را پشتیبانی کند .

اگر گیرنده پیام دستگاهش را خاموش کرده باشد، پیام چند رسانه ای ارسال و ذخیره می شود و به محض روشن شدن دستگاه پیام دریافت خواهد شد.

سرویس پیام چند رسانه ای (MMS) ، یک استاندارد تلفن سلولار برای ارسال پیام های چند رسانه ای شامل تصاویر، فایل های صوتی و تصویری تعریف می شود.

اولین MMS تجاری که در جهان ارسال شد در مارس سال 2002 میلادی بوده است که در شبکه شرکت ارتباط از راه دور Telenor در نروژ صورت گرفت و بیشترین کاربرد این سرویس ارسال تصاویر گرفته شده با دوربین تلفن همراه است اما در ارسال زنگ های موبایلی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

با یک نگاه به گذشته می توان گفت که سرویس های ارزش افزوده موبایل ابتدا با پیام کوتاه SMS به عنوان بخشی از خانواده استانداردهای GM متولد شد که قابلیت ارسال حداکثر 160 کاراکتر را دارد و به سرعت جای خود را در صنعت تلفن همراه باز کرد و تا سال 2000 بیش از 15 میلیون پیام کوتاه هر سال تحویل داده می شد.

در اوخر دهه 1990 اریکسون سرویس EMS که در واقع تکامل یافته SMS است را ارایه کرد که کاراکتر های کنترل کننده مانند رنگی کردن و بولد کردن متن پیام را به SMS افزود و با ارتقاء یافتن GSM نسل دومی به GPRS نسل 5/2 امکان ارسال پیام های کوتاه بدون محدودیت در اندازه و تعداد کاراکتر های آن به وجود آمد.

سرنام EMS همچنین به سیستم پیام رسانی فوری ( Emergency Messaging System ) اطلاق می شود که البته این سیستم مخصوص تجارت است، نه برای تلفن های همراه و این سرویس پیام افزوده یا Enhanced Message Service ساختار جدید و بهتری از همان سرویس SMS معروف است که توسط شرکت های آلکاتل، اریکسون، موتورولا و زیمنس پیاده سازی شده است. EMS امکانات جدید نظیر سیستم همزمانی داده ( Over The Air Data Synchronization ) و پیام هایی با قابلیت داشتن آیکون های پویا ( Animated ) یا ثابت، فرستادن یا دریافت پیام تا 760 حرف را دارد و یک استاندارد باز ( Open Standard ) است به این معنی که تمامی شرکت های تولید کننده تلفن همراه می توانند از این استاندارد به راحتی در تلفن های خود استفاده کنند. اما شرکت بزرگ نوکیا، که بزرگترین تولید کننده گوشی های تلفن همراه است ، از پذیرفتن و به کار بستن این سرویس در تلفن های خود امتناع کرده است و بیشتر تمرکز خود را به رشد و نمو سیستم MMS گذاشته است.

با شکل گرفتن "پروژه همکاری نسل سومی" (3GPP) که همکاری انجمن های ارتباط از راه دور برای ارایه یک سیستم نسل سومی است و پیوستن آنها به استانداردهای WAP، پیام کوتاه چند رسانه ای MMS به وجود آمد.

به این ترتیب سرویس جدید پیام کوتاه چند رسانه ای در سراسر جهان گسترده شد و در شبکه های GSM، GPRS و CDMA مورداستفاده قرار گرفت و در حال حاضر ارسال پیام کوتاه چند رسانه ای در شبکه های نسل سومی و بعدها در شبکه های نسل چهارمی انجام می شود.

سرویس پیام رسانی چند رسانه ای یا MultiMedia Messaging Service که بسیار شبیه به سرویس EMS است، ساختار جدید و بهتری از سرویس SMS قدیمی است و به کاربران تلفن هایی که با یکدیگر همسازی دارند ، اجازه می دهد که پیام ها را مانند کارت پستال های گرافیکی، انیمیشن ها یا پویانمایی ها، کلیپ های ویدئویی، نقشه ها و کارتهای ویزیت تجاری مبادله کنند. MMS یک سرویس ذخیره سازی و ارسال چندرسانه ای بین دو مشترک است که همان عملی را انجام می دهد که هر SMS برای پیام ها انجام می دهد و در واقع MMS می تواند سرویس هایی نظیر متن ، عکس ، صوتی ، ویدئویی و یا ترکیبی را پشتیبانی کند .

این سرویس این امکان را دارد که یک فایل چند رسانه ای را به یک پیام بفرستد و نیز یک پیام چند رسانه ای را به چند گیرنده ارسال کند و فرستنده خودش می تواند یک فایل چند رسانه ای را بسازد یا از یک موضوع چند رسانه ای پیش ساخته استفاده کرده و عکس برداری و صدا گزاری نماید، یا از اینترنت download کند و سپس ارسال نماید .

اگر گیرنده پیام دستگاهش را خاموش کرده باشد، پیام چند رسانه ای ارسال و ذخیره می شود و به محض روشن شدن دستگاه پیام دریافت خواهد شد و در یک حالت عمومی به گیرنده اجازه می دهد تا پیام چند رسانه ای در دستگاه گیرنده او بار گزاری شود و سپس بلافاصله آن پیام را ببیند و بشنود .

زمانی که پیام MMS ارسال شود ، تلفن گیرنده فقط یک پیام به صورت زیر دریافت خواهد کرد : ( به شما یک پیام تصویری ارسال شده است ) سپس یک آدرس اینترنتی و یک username و password داده می شود تا شما بتوانید از طریق اینترنت پیام چند رسانه ای ارسال شده را دریافت نمایید .
دسته ها : موبایل
1387/10/14 19:58

 

وب سایت CellphoneMessageSender سرویس جهانی پیام کوتاه را برای کاربران تلفن همراه راه اندازی کرد. به گزارش موبنا، این سرویس که برای اولین بار درجهان برای کاربران تلفن همراه ارائه شده است، چندین زبان زنده دنیا را پشتیبانی می کند. این وب سایت در اختیار ٧٦٠ ارائه دهنده سرویس تلفن همراه در ٢٠٠ کشور مختلف قرار گرفته است. وب سایت CellphoneMessageSender که از سال ٢٠٠٣ فعالیت خود را آغاز کرده، قدیمی ترین و معروف ترین وب سایت ارائه دهنده پیام های کوتاه رایگان و برنامه های کاربردی پیام کوتاه است. کاربران می توانند از طریق این سرویس جدید پیام های کوتاه خود را از رایانه به تلفن همراه یا برعکس منتقل کنند و به فهرست پیام ها نظم و سامان دهی خاصی ببخشند. ارسال هم  زمان تعداد زیادی پیام کوتاه متنی نیز از طریق این سرویس امکان پذیر است.

دسته ها : موبایل
1387/9/30 11:22

همانطور که میدانید اپراتور دوم تلفن همراه با اومدنش سرویس های نسبتا خوبی را برای کاربرای خودش فعال کرده ، که با وارد کردن کدهایی میشه آنها را فعال نمود . کدها سیم کارت های اعتباری و دائمی متفاوت هستند ، که در زیر همشونو نوشتم ...

توجه کنید این کدها همه از چپ به راست می باشد.


[color=#CC0000]
سیم کارت های دائمی :

*130*1#
برای مشاهده ی صورت حساب خود (بدهی)


*130*3*1*1#
فعال سازی پیامگیر

*130*3*1*3#
فعال سازی ذخیره شماره

*130*3*4#
فعال کردن لیست شماره ی طلایی و وارد کردن شماره ها

*130*3*1*4#
حذف همه سرویس ها

*130*3*5#
دریافت تنظیمات MMS

*130*3*6#
دریافت تنظیمات
GPRS





سیم کارت های اعتباری
:

*140*1#
برای مشاهده ی صورت حساب خود (بدهی
(

*140*3*1*1#
فعال سازی پیامگیر


*140*3*1*3#
فعال سازی ذخیره شماره

*140*3*1*4#
حذف همه سرویس ها

*140*3*5#
دریافت تنظیمات MMS

*140*3*6#
دریافت تنظیمات
GPRS




اینم یه سری کد برای حل بعضی از مشکل ها
:

#0000*330#
وقتی که ارتباط با آنتن ندارید (آنتن شما عوض میشه
!)

#21##
زمانی که آنتن هست ولی به شما خط داده نمی شود
.

#16*0000*35#
زمانی که شما نه می توانید SMS بدید و نه بگیرید
!



لطفا با من تماس بگیرید
... !

اگه یه موقع یه جایی بودید که نمیتونستید تماس بگیرید یا مثلا اعتبارتون تموم شده بود اصلا تو فکر نباشید
!
شما میتونید با زدن کد زیر (فرقی نداره اعتباری یا دائمی باشه) یه SMS به فرد مورد نظر ارسال کنید
.
با زدن این کد یه اس ام اس حاوی اینکه "لطفا با من تماس بگیرید" به شخص مورد نظر فرستاده میشه که هیچ هزینه ای هم برای شما نداره .... توی پیامی هم که برای شخص میره به 2 زبون یعنی فینگیلیش و انگلیسی نوشته شده
.

کد : *150*0935
^^^ ^^^^#

به جای (^) ، شماره ی مورد نظر خود رو وارد کنید ... چه 0935 چه 0936 ، فرقی نداره
.
به دلیل اینکه تنها ایرانسل این سرویس رو فعال کرده فقط به تمامی خطوط ایرانسل این کار صورت می گیرد
.




سرویس ذخیره شماره و سرویس پیام گیر صوتی نمی توانند همزمان فعال باشند. شما تنها می توانید از یکی از دو سرویس ذخیره شماره تماس گیرنده یا پیام گیر صوتی در یک زمان استفاده نمایید
.

لازم به ذکر است سرویس ذخیره شماره تماس گیرنده شما را قادر می سازد تا بدانید در زمانی که در دسترس نبوده اید، چه کسانی با شما تماس گرفته اند. چنانچه تلفن همراهتان خاموش بوده یا خارج از محدوده پوشش شبکه باشد، کسی که با شما تماس می گیرد، به یک سرویس پیام گیر هدایت می شود (ترفندستان) که در آنجا شماره این شخص ذخیره می شود. هنگامی که تلفن همراهتان مجدداً در دسترس قرار گیرد، لیستی از تمام شماره هایی که با شما تماس گرفته اند به همراه زمان این تماسها از طریق SMS برای شما ارسال می گردد.این سرویس و سرویس پیام گیر صوتی نمی توانند همزمان فعال باشند. شما تنها می توانید از یکی از دو سرویس ذخیره شماره تماس گیرنده یا پیام گیر صوتی در یک زمان استفاده نمایید .

دسته ها : موبایل
1387/9/21 17:29

نحوه ی فرمت گوشی های سری 60:
1 - می توان از کد #7370#*استفاده نمود پس از ارسال کد رمز ایمنی گوشی از شما درخواست می شود
2 - در حالت گوشی خاموش کلید های * و عدد 3 و کلید ارسال (سبز) را نگه داشته و در همان حالت گوشی را روشن کنید و این کلید ها را تا زمانی که علامت
NOKIA
چشمک بزند یا صفحه ی فرمت گوشی ظاهر شود نگه دارید.

نحوه ی فرمت گوشی های سری 80 :
1 - کلید های
Ctrl + Shift + F را نگه داشته و باطری را متصل نمایید تا روی صفحه نمایش عملیات فرمت گوشی آغاز شود.

نحوه ی فرمت گوشی های سری 90 :
1 - می توان از کد #7370#*استفاده نمود پس از ارسال کد رمز ایمنی گوشی از شما درخواست می شود
2 - دو کلید پایینی سمت چپ و در سمت راست کلید دوم از بالا را نگه داشته و گوشی را روشن نمایید تا عملیات فرمت گوشی آغاز شود.

نحوه ی فرمت گوشی های سری 40 :
1 - برای فرمت این گروه از گوشی های نوکیا رمز یا روش خاصی وجود ندارد و برای بازگردانی تنظیمات این مدل ها میتوان از داخل منوی گوشی در بخش تنظیمات گزینه ی
Factory Reset یا تنظیمات کارخانه ای را انتخاب نمود.

نظر یادت نره

دسته ها : موبایل
1387/9/16 14:56

سلام خدمت شما دوستان عزیز که بانظر هاتون من را یاری میکنید.

البته این ترفند برای سیم کارتهای ایرانسل است .ابتدا باید *150*شماره مورد نظر البته شماره مورد نظر هم باید ایرانسل باشد . بعد هم#رابزنید وکلیدokیاsendیا دکمه سبز گوشی را بزنید. #09364083104*150*

            نطر یادت نره

دسته ها : موبایل
1387/9/14 17:13

16:33:10

                                    

کدهای مختلف وکارا برای گوشی ها
 ممکن است بعضی از این کد ها در یک سری از 
 گوشی ها اجرا نشود !! 
   
   
 #06#* 
 سریال نامبر گوشی را نشان میدهد ( IMEI ) 
                                                                 
 #92702689#* 
 نمایش : سریال نامبر گوشی ، تاریخ ساخت ، 
 تاریخ فروش ، تاریخ آخرین تعمیرات ( 0000 به 
 معنای نداشتن تعمیر قبلی) برای خروج از 
 این صفحه باید گوشی را خاموش و دوباره 
 روشن کنید. 
   
 #3370* 
 با این کد شما از حالت EFR استفاده خواهید 
 کرد که باعث میگردد از حداکثر کیفیت صدای 
 گوشی برخوردار شوید اما در عوض مصرف 
 باطری شما کمی بالاتر خواهد رفت 
   
 #3370# 
 حالت EFR را غیر فعال میسازد. 
                                                                
 #4720#* 
 گوشی را در حالت کیفیت صدای پائین قرار 
 میدهد و در عوض مصرف باطری شما درحدود 30 
 درصد کاهش میابد. 
   
 #4720#* 
 حالت قبل را غیر فعال میسازد. 
   
 #0000#* و یا #9999#* 
 ورژن سیستم عامل گوشی ، تاریخ ساخت نرم 
 افزار ، و نوع فشرده سازی را نشان میدهد. 
   
 #30#* 
 شماره های محرمانه گوشی را نمایش میدهد. 
   
 #67705646#* 
 در گوشی های مدل 3310 و 3330 لوگوی شبکه را 
 حذف میکند ( IR-TCI ) 
   
 #73#* 
 تایمر گوشی و همچنین تمام امتیازات بدست 
 آمده در بازی ها را Reset میکند. 
   
 #746025625#* 
 نمایش وضعیت سرعت clock سیمکارت گوشی. اگر 
 گوشی شما دارای حالت SIM Clock Stop Allowed باشد 
 به این معنا خواهد بود که گوشی شما 
 میتواند درحالت کمترین میزان مصرف باطری 
 درحالت Standby قرار بگیرد. 
   
   
 #2640#* 
 کد رمز فعلی گوشی را نشان میدهد. کد رمز 
 گوشی در حالت عادی 12345 می باشد. 
   
 #7780#* 
 RESET گوشی یا همان بازگشت به حالت تنظیمات 
 کارخانه ای است. مناسب برای زمانیکه گوشی 
 هنگ کرده است . درواقع درایو C گوشی را 
 ریست میکند ( ریست گوشی بدون حذف برنامه 
 ها و دفترچه تلفن و اس ام اس ) بعد از وارد 
 کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد 
 کردن security code را خواهد داشت. 
   
 #7370#* 
 فرمت گوشی . مناسب برای زمانیکه گوشی 
 بسیار زیاد هنگ کرده است. درواقع این کد 
 درایو C گوشی را فرمت میکند و البته تمامی 
 برنامه ها و فایلهای موجود بر روی این 
 درایو از بین خواهند رفت . بعد از وارد 
 کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد 
 کردن security code را خواهد داشت. 
   
   
 روش مستقیم فرمت گوشی های اسمارت فون 
 بدون نیاز به منوی گوشی: 
   
 اگر پسوورد ( security code ) گوشی قبلا تغییر 
 داده شده است و آنرا نمی دانید و همچنین 
 گوشی شما از سیستم عامل سیمبین ورژن7 
 استفاده می کند ( مثل 6600 و 7610 و 6620 و 6260 و 
 9500 و 9300 ) ابتدا گوشی را خاموش کرده و در 
 حالیکه سه دگمه سبز ، * ، 3 را همزمان نگه 
 داشته اید گوشی را روشن کنید و آنها را 
 آنقدر نگه دارید تا کار فرمت آغاز بشود. 
 دراین حالت از شما دیگر پسوورد خواسته 
 نخواهد شد و مستقیما گوشی فرمت خواهد شد. 
   
 فرمت کارت حافظه گوشی: 
   
 به صورت safe mode گوشی را روشن کنید ( برای 
 اینکار درحالیکه دگمه pen (مداد) را نگه 
 داشته اید گوشی را روشن کنید البته 
 درظاهر تفاوتی را مشاهده نخواهید کرد.) 
 سپس این مسیر را در گوشی دنبال کنید : 
 menu>>Extras>>Memory>>Format MEM.card 
   
 حالت safe mode برای شما بسیار مفید است. و در 
 مواقعی که گوشی هنگ کرده و بالا نمی آید 
 احتمالا به شما کمک می کند و باعث می شود 
 گوشی بالا بیاید و بعد از آن بتوانید 
 گوشی را درصورت تمایلتان فورمت و یا کار 
 دیگری بر روی آن انجام دهید. درواقع کار 
 آن همانند عمل safe mode ویندوز می باشد و در 
 این حالت دیگر اکثر برنامه های کاربردی 
 که در پشت صحنه همیشه در حال اجرا بودند ، 
 دیگر اجرا نخواهند شد و به همین دلیل 
 گوشی اصطلاحا به راحتی بالا می آید. که در 
 گوشی های مختلف کمی متفاوت می باشد و در 
 اسمارت فون ها اکثرا باید کلید خاصی را ( 
 کلید ABC و یا PEN ) را نگه داشته و سپس گوشی 
 را روشن کنید. تاکید می کنم که در حالت safe 
 mode شما تغییری در ظاهر منوی گوشی نخواهید 
 دید و همه چیز در پشت صحنه اتفاق افتاده 
 است و یا بهتر بگویم از اتفاق افتادن 
 آنها ( برنامه ها ) جلوگیری کرده است. 
   
 #43#* 
 کنترل حالت call waiting ( انتظار) گوشی. 
   
 #61#* 
 کنترل شماره ای که به عنوان divert در 
 صورتیکه به تلفن پاسخ داده نشود ، تعیین 
 گردیده است. 
   
 #62#* 
 کنترل شماره ای که به عنوان divert 
 درصورتیکه شبکه دچار اشکال باشد ( آنتن 
 نباشد ) تعیین گردیده است. 
   
 #67#* 
 کنترل شماره ای که به عنوان divert 
 درصورتیکه گوشی اشغال باشد ، تعیین 
 گردیده است. 
   
 #شماره*21** 
 divert به شماره مورد نظر در هر حالت. 
   
 #شماره*61** 
 divert به شماره موردنظر در حالت عدم پاسخ 
 گوئی ( no Reply ) به تماس. 
   
 #شماره*67** 
 divert به شماره مورد نظر در حالت اشغال 
 بودن گوشی ( on Busy ) 
   
دسته ها : موبایل
1387/9/11 16:30
X